Over onze Entreeopleiding

een praktijkgerichte opleiding

De Entreeopleiding is een opleiding op mbo niveau 1. Deze eenjarige opleiding is geschikt voor iedereen die nog geen diploma heeft en zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt wil vergroten.
De opleiding wordt aangeboden in de BOL (voltijd school en stage) en de BBL (werk en 1 dag school). Met het diploma van deze opleiding kun je gaan werken of je kunt doorstromen naar een niveau 2 opleiding.

Leren wat je kunt

Image Leren wat je kunt

Wij werken volgens het principe ‘Leren wat je kunt’. Je ontdekt je eigen mogelijkheden en je kunt vaak meer dan gedacht. Je leert precies dat wat nodig is om het werk beter uit te kunnen voeren.

In de opleiding gaat het om vakkennis, vaardigheden en beroepshouding: alles wat nodig is om succesvol op een werkplek te kunnen functioneren.

De praktijkgerichte Entreeopleiding bestaat uit een aantal uren groepsgewijs les met daarnaast stage of (vrijwilligers)werk. De praktijklessen zijn op het gekozen beroepsprofiel gericht.

Meer informatie

Op deze website vind je meer informatie over onze Entreeopleiding. 

De opleiding wordt aangeboden voor jongeren en volwassenen. Kijk voor meer informatie in het rechtermenu op deze pagina.

© ROC van Twente 2017