Welkom bij de Volksuniversiteit Hengelo e.o.

Image
 
De Volksuniversiteit Hengelo e.o. is de plek waar u kunt halen wat bevoegde docenten, ervaren coaches en inspirerende trainers te bieden hebben. Zij bepalen zelf de inhoud van de cursus en nemen uw leerwensen daarin mee. Een oude formule, al bijna 100 jaar oud, toegepast door docenten van nu. De cursussen zijn eigentijds, de gedachte blijft hetzelfde: een leven lang leren, voor elk wat wils. De Volksuniversiteit Hengelo e.o. is een aparte stichting, die samenwerkt met het ROC van Twente.
 
Leren is leuk
Dat leren leuk is wordt bij de Volksuniversiteit ieder jaar weer opnieuw bewezen. Elk jaar vindt u bij ons een breed aanbod aan cursussen en workshops. Voor elk wat wils, een leven lang leren. Al onze cursisten hebben iets gemeen met elkaar en dat is dat ze gemotiveerd zijn. De ongedwongen sfeer maakt het makkelijk binnen te stappen en zorgt ervoor dat de cursisten het naar hun zin hebben en blijven terug komen.
 
Locaties
Cursussen en workshops worden gegeven in Almelo, locatie Wierdensestraat 65 en in Hengelo, locatie Gieterij 200. In een aantal gevallen wordt hiervan afgeweken, dit staat vermeld bij de betreffende cursus of workshop.
 
Nieuwsbrief 
Wilt u op de hoogte blijven?
 
 Social media
 
 

Contact

info over cursussen Volksuniversiteit

  • Secretariaat Volksuniversiteit Hengelo
  • Gieterij 200
  • 7553 VZ Hengelo

De openingstijden van ons zijn maandag t/m donderdag van 09.00 – 16.30 uur en op vrijdag van 09.00 – 12.30 uur.

© ROC van Twente 2017