Image
Soortvrijetijdscursus volksuniversiteit
Categoriegezondheid en welzijn
CodeVH7231
Uitgevoerd doorVolksuniversiteit
Aantal lessen5 lessen, wekelijks op dinsdagavond
Cursusjaar2017-2018
Startdatum20 maart 2018
Lestijden19.30-21.30 uur

Dynamisch ontspannen

Voor wie

Hebt u soms het gevoel dat u geleefd wordt door uw agenda en uw omgeving? Wilt u heel graag meer genieten van uw leven in plaats van overleven? Is uw lichaam toe aan een totale detox? Kom uit uw keurslijf, ga weer stralen en word wakker! Deze lessen zijn een feest voor uw lichaam en geest. 

Break free! Een complete detox voor body en mind.

Dynamisch ontspannen is een vorm van mediteren. Bij het woord meditatie hebt u misschien de associatie van stil zitten. Actieve meditaties zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die het lastig vinden om stil te zitten. Door beweging, spel, stemexpressie en dans (geen pasjes) bouwt u op een lichte en speelse manier eerst spanning en onrust af. Zo wordt het makkelijker om de stilte te ervaren.

U leert in deze lessen tot uzelf te komen. Elke les brengt een ander deel van uw lichaam aan bod. Tien avonden om het contact met uw lichaam te herstellen met een uitnodigende begeleiding, er wordt niets geforceerd.

U zult na het meedoen aan elke les plezier en helderheid ervaren. U gaat meer genieten van uw lichaam en u kunt u weer verwonderen als een kind. U mag schaamte loslaten en uiten wat u dwars zit. Dit in een veilige omgeving. Mocht u na de les vragen hebben of behoefte aan meer begeleiding, dan is er de mogelijkheid om individueel aandacht te besteden aan dat wat u tegenkomt in de les.

Kom zoals u bent, ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus? Graag verwijzen wij u naar onze voorwaarden die u ook op onze website kunt vinden. Lees deze zorgvuldig voordat u zich aanmeldt.

Voor lesdata verwijzen wij u naar het wekenrooster op de cursusstartpagina van de Volksuniversiteit.

U kunt zich aanmelden via de button rechts bovenaan.

Contact

info over cursussen Volksuniversiteit

  • Secretariaat Volksuniversiteit Hengelo
  • Gieterij 200
  • 7553 VZ Hengelo

De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 09.00 – 16.30 uur en op vrijdag van 09.00 – 12.30 uur.

Image
logo-volksuniversiteit

© ROC van Twente 2017