vrijetijdscursussen Volksuniversiteit

Image vrijetijdscursussen Volksuniversiteit

Vreemde talen

Image Vreemde talen

Wilt u zich (beter) kunnen uitdrukken in een andere taal dan de Nederlandse taal? Bij de Volksuniversiteit Hengelo e.o. kunt u kiezen uit 22 verschillende talen! De docent kan een native speaker zijn: iemand die de taal als moedertaal heeft, het kan ook iemand zijn die de taal, vanwege zijn of haar passie, heeft gestudeerd in Nederland of in het buitenland.

De taalcursussen van de Volksuniversiteit zijn niet alleen bedoeld voor vakanties en vrije tijd, ze zijn ook uitstekend geschikt voor zakelijke doeleinden. De lesmethodes worden door de docenten zelf uitgekozen. De cursussen worden op verschillende niveaus gegeven (vakantiecursus, opfriscursus, beginners, gevorderden I t/m IV, conversatie).

> Niveaus

Van Studytravel mogen wij gebruik maken van hun talentesten. Via een van de onderstaande links kunt u bij de test komen die voor u nodig is. U maakt de test en krijgt daarna in een nieuwe webpagina meteen de uitslag. Wilt u ons s.v.p. de uitslag mailen, dus uw niveau, het percentage juiste antwoorden en welke vragen u fout had beantwoord. Aan de hand van deze uitslag kunnen de talendocenten het juist instroomniveau voor u bepalen.

Test uw taalkennis Engels

Test uw taalkennis Spaans

Aanmelden is niet vrijblijvend

Als u zich aanmeldt voor een cursus dan gaat u akkoord met onze voorwaarden. Een cursus gaat alleen door bij voldoende deelnemers. Uw aanmelding telt hier dus bij mee. Bij voldoende deelnemers ontvangt u ruim een week voor aanvang een uitnodiging per mail. Mochten er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn, dan ontvangt u daarvan ook ruim een week voor de aanvangsdatum bericht. 
 
 

Diploma's en certificaten

De talen- en vrijetijdscursussen van de Volksuniversiteit zijn niet gericht op het behalen van een diploma of certificaat. Op verzoek kunt u een bewijs van deelname ontvangen na afloop van de cursus. U dient dan wel minimaal 80% van de lessen te hebben bijgewoond. 

Wekenrooster

In de rechter kolom van deze pagina vindt u ons wekenrooster. In dit rooster vindt u de avonden waarop de Volksuniversiteit Hengelo e.o. haar lessen verzorgt. Tijdens de aangegeven schoolvakanties en feestdagen wordt er geen les gegeven.  

Contact

info over cursussen Volksuniversiteit

  • Secretariaat Volksuniversiteit Hengelo
  • Gieterij 200
  • 7553 VZ Hengelo

De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 09.00 – 16.30 uur en op vrijdag van 09.00 – 12.30 uur.

© ROC van Twente 2017