Projectbureaus verbinden student en bedrijf

Onze projectbureaus bemiddelen bij werkprojecten tussen bedrijven en organisaties in het werkveld. Via een projectbureau doen organisaties een beroep op onze studenten voor een werkproject. De projectbureaus verbinden bedrijven en instellingen in Twente met studenten van het ROC van Twente.

Realistische opdrachten

Image  Realistische opdrachten

Deze aanpak geeft studenten de mogelijkheid om te excelleren.
Zij worden uitgedaagd door realistische opdrachten in een contextrijke leeromgeving waarin een zo groot mogelijk aantal competenties kan worden verworven en geoefend.

De opdrachtgevers

Image  De opdrachtgevers

Wij werken samen met opdrachtgevers (binnen en buiten het ROC van Twente) die een open en flexibele houding naar studenten hebben.

Deze opdrachtgevers zijn bereid extra tijd te besteden bij het op weg helpen van de studenten bij de opdracht. Uitgangspunt hierbij blijft echter altijd een professionele werkrelatie.
Inhoudelijke begeleiding van de studenten gebeurt door docenten/medewerkers van ROC van Twente en door medewerkers van de opdrachtgever.

Voordelen voor opdrachtgever én de student

Door werkprojecten uit te voeren leren de studenten in de praktijk taken te verdelen, het werk op elkaar af te stemmen en te plannen. En natuurlijk leren ze van elkaar en van de praktijkbegeleider.

Daarnaast is de opdrachtgever geholpen met de uitvoering van zijn activiteit of project.
Door het het werken aan een realistische opdracht in een professioenel omgeving verbeteren de competenties van de studenten en krijgen ze meer inzicht in hun (toekomstige) werkveld. 
 
Maar tien tegen één dat de opdrachtgever er ook iets van opsteekt....
Image

Concreet

  • uitvoering van uw project of activiteit
  • uitvoering van (markt)onderzoeken
  • opstellen van draaiboeken, planningen en budgetten
  • verzorgen van administratieve of secretariële projecten
  • inbreng van moderne onderwijs- en communicatietechnieken
  • organisatie van uw evenement
  • catering, sportclinics, beveiliging, voorlichting...

en nog veel meer! 

© ROC van Twente 2018