onze bakkerswinkel

Image onze bakkerswinkel

Bakkerijopleidingen en Bakkerswinkel

Op de locatie Wierdensestraat 65 in Almelo worden diverse bakkersopleidingen van niveau 1 t/m niveau 4 aangeboden. Tot het takenpakket van de studenten van de opleidingen Zelfstandig werkend banketbakker of broodbakker behoort ook het leiding geven aan en het runnen van de Bakkerswinkel, die op dezelfde locatie is gesitueerd. Deze studenten worden ondersteund door studenten van de opleiding Uitvoerend bakker op niveau 2.

Assortiment

Image Assortiment

In de Bakkerswinkel worden producten verkocht die zijn gemaakt door studenten in de bakkerij. Het assortiment is zeer wisselend: van gevulde koeken tot broodjes van amandelletters tot lekkere bonbons en taarten. De verkoop vindt over het algemeen plaats aan studenten en docenten van deze ROC-locatie. Ook medewerkers van andere locaties kunnen bestellingen plaatsen. U vindt onze Bakkerswinkel in het Atrium, ingang aan de Parallelweg.

Openingstijden

 
  • alle dagen van 09.30 tot 15.00 uur

Bestelling plaatsen

U bent van harte welkom in onze Bakkerswinkel om een heerlijk vers brood, bolletjes of diverse koeken en/of taarten te kopen (afhankelijk van het beschikbare assortiment). Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen via ons e-mailadres debakkerswinkel@rocvantwente.nl. Bezorgen is helaas niet mogelijk, u dient uw bestelling dus zelf af te halen. Na een bestelling krijgt u van ons z.s.m. bericht of wij uw bestelling kunnen leveren. Een bestellijst is hier te vinden>>.

Graag tot ziens in onze Bakkerswinkel

Image Graag tot ziens in onze Bakkerswinkel

Contact

  • Bakkerswinkel
  • Wierdensestraat 65
  • 7604 BB Almelo

© ROC van Twente 2018